Nieuws

Twitter

Het nieuwe boek van @stevendewaal is uit: Civil leadership harnessing the disruptive power of citizens. https://t.co/2YaOMrKZOR

Terugblik op de Van Slingelandt-lezing 2018: “Situationele gelijkheid: van uniforme normen naar situationele legitimering”.

➡️ Van Slingelandt-lezing van Pauline Meurs
➡️ Co referaat van Romke van der Veen
➡️ Videoverslag van de Van Slingelandt-lezing

https://t.co/myzL9BgP3N

Lees nu de volledige Van Slingelandtlezing 2018: "Situationele gelijkheid: van uniforme normen naar situationele legitimering" gehouden door @PaulineMeurs @raadRVS @EersteKamer @VBbestuurskunde https://t.co/UssCpj7hw6

De Vereniging voor Bestuurskunde feliciteert @svPerikles met de mooie overwinning tijdens de Bestuurskunde Challenge! Daarnaast danken we alle experts voor hun professionele inbreng en het bestuur van het LOB voor de organisatie van deze boeiende dag.

https://t.co/6cHPTYUsRu

Op 1 november, voor de Van Slingelandt-lezing, vond ook de NIG Pre-Conference plaats. De focus lag hier op 'positive public administration'. Bekijk hier het videoverslag!

https://t.co/DblxOGR1Fx

 Nieuws

Civil leadership harnessing the disruptive power of citizens

Civil leadership harnessing the disruptive power of citizens

Het nieuwe boek van Dr. Steven P.M. de Waal is uit. Het is eind november verschenen op Amazon.com en in verschillende boekwinkels wereldwijd. Het boek biedt een strategische analyse van hoe de technologie die markten heeft ontwricht, ook leidt tot een nieuwe en groeiende macht van burgers, en tegelijkertijd een ontwrichtende werking heeft op politiek en publieke dienstverlening.

Perikles winnaar bestuurskunde challenge 2018

Perikles winnaar bestuurskunde challenge 2018

Studievereniging Perikles heeft de Bestuurskunde Challenge 2018 gewonnen. Na een spannende strijd tussen de afgevaardigden van verschillende studieverenigingen bestuurskunde uit heel Nederland heeft sv Perikles de editie van 2018 gewonnen.

Terugblik Van Slingelandt-lezing 2018

Terugblik Van Slingelandt-lezing 2018

De Van Slingelandtlezing van 2018 (VSL-2018) kon op geen betere locatie plaatsvinden dan in de vergaderzaal van de Eerste Kamer. Immers, dit is de laatste politieke vergaderzaal waar wetten op hun deugdelijkheid en consequenties worden besproken en beoordeeld alvorens ze worden bekrachtigd.

s2Member®