Lid worden van de Vereniging voor Bestuurskunde?

 

Word lid van de Vereniging voor Bestuurkunde! Bij een lidmaatschap krijgt u:

  • Toegang tot digitale versie van het blad Bestuurskunde en het archief;
  • Korting op de abonnementsprijs van de tijdschriften Bestuurswetenschappen en Beleid en Maatschappij*
  • Gratis toegang tot de Van Slingelandtlezing en de VB Ledenvergadering;
  • Hoge korting op de toegangsprijs van VB activiteiten;
    Prijzen per 1 januari 2020:
Normaal € 110**
Student € 16***
Gepensioneerd € 53****
Institutioneel € 685

 

* Elk VB-lid kan gebruik maken van een speciale abonnementsprijs. Individuele leden ontvangen een korting van 25% op de handelsprijs van de tijdschriften Bestuurswetenschappen en Beleid en Maatschappij. Voor meer informatie zie de website van BoomBestuurskunde.
** Dit lidmaatschap omvat een digitaal abonnement op het tijdschrift Bestuurskunde. De contributie met de papieren versie van het tijdschrift Bestuurskunde bedraagt €142,00.
*** Dit lidmaatschap omvat een digitaal abonnement op het tijdschrift Bestuurskunde. De contributie met de papieren versie van het tijdschrift Bestuurskunde bedraagt €32,00.
**** Dit lidmaatschap omvat een digitaal abonnement op het tijdschrift Bestuurskunde. De contributie met de papieren versie van het tijdschrift Bestuurskunde bedraagt €63,00.

Word lid!

Wilt u zich graag aansluiten bij de Vereniging voor Bestuurskunde? Meld u dan nu aan als lid door uw online te registreren als lid van de Vereniging voor Bestuurskunde!
Na uw registratie kan krijgt u direct toegang tot de voordelen die VB-leden hebben. U krijgt vervolgens een factuur toegestuurd van onze ledenadministratie (dhr. van der Meijden).

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen of wijzigen? Dit kan door een email te sturen naar a.v.d.meijden@stimulus.nl of schriftelijk via: Vereniging voor Bestuurskunde t.a.v. A. van der Meijden, Postbus 115, 5670 AC Nuenen. Vergeet hierbij niet te vermelden of het om een wijziging gaat van uw lidmaatschap of om het beëindigen van uw lidmaatschap.

s2Member®