Nieuws

Twitter

After a short break, today we shot episode 4! @SarahvanDuijn and @GlennHoutgraaf had a lovely chat. First episodes will be released soon! @NIGnl @VBbestuurskunde

3 DAGEN - Heb jij jouw ticket voor het LCB 2022 nog niet gehaald? Wees er dan snel bij!

Op 6 mei sluit de kaartverkoop. Let erop dat er een kans is dat de workshop die jij graag wilt volgen of het netwerk evenement waar jij aan mee wilt doen vol aan het raken is.

#lcb22

Gluren bij de buren: Door gezamenlijke geschiedenissen zijn er grote overeenkomsten tussen Nederlandse en Vlaamse gemeenten, maar er zijn ook verschillen ontstaan. Wat kunnen we leren van onze Vlaamse buren?
https://youtu.be/MkEPnavwv6w

Na de gemeenteraadsverkiezingen breekt een tijd van collegevorming aan. Wat zijn de belangrijkste opgaven waar gemeenten een antwoord op moet vinden? https://youtu.be/mXPeUougY70

De gemeenteraadsverkiezingen moeten worden aangegrepen om in het lokaal bestuur tot een ‘nieuw normaal’ te komen na de coronacrisis. De @Raad_ROB onderzocht welke gevolgen de coronacrisis heeft gehad voor het lokaal bestuur. https://youtu.be/YHhMsPwYJ2w

 Nieuws

Guardians of Public Value: How Public Organizations Survive and Thrive

Guardians of Public Value: How Public Organizations Survive and Thrive

Online Symposium 29 March 15.30 - 17.00 CET / 9.30 – 11.00 EST / 6.30 – 8.00 PT  Public organizations are faced with turbulent times. They need to meet high expectations from political masters, public funders and the  publics they serve. Their performance is monitored...

Beste Overheidsinnovatie van het Jaar

Beste Overheidsinnovatie van het Jaar

Vanaf 2021 organiseert de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) de Verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar. Deze verkiezing zal jaarlijks afwisselend worden georganiseerd met de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar.
s2Member®