Algemene ledenvergadering 2018

Het bestuur van de Vereniging voor Bestuurskunde nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op donderdag 1 november 2018 in de plenaire zaal van de Eerste Kamer der Staten-Generaal te Den Haag (Binnenhof 22).

De vergadering begint om  15.30 uur.Wij ontvangen u graag vanaf 15.00 uur.

De agenda en stukken voor deze vergadering zijn vanaf 15 oktober beschikbaar op de website: http://www.bestuurskunde.nl/

Aansluitend op de vergadering zal prof. dr. Pauline Meurs om 16.30 uur de Van Slingelandt-lezing van de Vereniging voor Bestuurskunde houden en prof.dr. Romke van der Veen zal het co-referaat verzorgen. Meer informatie over deze lezing vind u hier.

Voor u als VB-lid zijn er geen kosten aan het bijwonen van de Van Slingelandt-lezing.

U kunt zich aanmelden voor deelname aan de Algemene Ledenvergadering, alsmede voor de Van Slingelandt-lezing door een e-mailbericht te sturen naar Wilma Bosmans-Kruize, die het secretariaat voert van de VB. Het e-mailadres is: info@bestuurskunde.nl.

We zien u graag in november.

Hartelijke groet,

Prof.dr. Mirko Noordegraaf,
Voorzitter Vereniging voor Bestuurskunde

s2Member®