De jury van de Vereniging voor Bestuurskunde Van Poelje Jaarprijs heeft vier kandidaten genomineerd voor de prijs voor de beste dissertatie op bestuurskundig gebied in 2016. Dit zijn, in alfabetische volgorde:

  • Jeroen Candel, Putting food on the table: The European Union governance of the wicked problem of food, Wageningen University & Research, Nederland
  • Joost Fledderus, User co-production of public service delivery: Effects on trust, Radboud Universiteit Nijmegen, Nederland
  • Peter Oomsels, Administrational trust: An empirical examination of interorganisational trust and distrust in the Flemish administration, KU Leuven, België
  • Theo van Ruijven, Multidisciplinary emergency management: A comparative study of coordination and performance of on-scene command teams in virtual reality exercises, Technische Universiteit Delft, Nederland.

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

De winnaar wordt tijdens de Annual Work Conference van NIG (Netherlands Institute of Government) bekend gemaakt – die op 9 en 10 november 2017 zal plaatsvinden in Maastricht. Op donderdagmiddag 9 november (na de lunch) wordt de Van Poelje Jaarprijs uitgereikt door de juryvoorzitter, prof.dr Mirko Noordegraaf (UU).

s2Member®