Op donderdag 16 & vrijdag 17 Juni 2022, organiseert de onderzoeksgroep ‘Burgervriendelijke Datacommunicatie’, van de Tilburg Law School een gratis congres in de LocHal in Tilburg. Het onderwerp van de conferentie is ‘Open Government Data for Citizen Participation’

Het congres bestaat uit een Engelstalig internationaal seminar voor academici (donderdag en vrijdag ochtend), met daaropvolgend een (Nederlandstalig) symposium op vrijdag waar we professionals en onderzoekers met elkaar willen verbinden rond de nieuwe Wet Open Overheid die binnenkort in Nederland in werking treedt.

We nodigen onderzoekers uit om een abstract in te dienen voor het internationaal seminar op donderdag. De deadline om een abstract in te dienen valt op 1 april, abstracts mogen gestuurd worden naar Shirley Kempeneer. Meer informatie over de conferentie en thematische tracks is te vinden op de projectwebsite

Papers die gepresenteerd worden op de conferentie komen ook in aanmerking voor een special issue in Information Polity

Als er vragen zijn, neem contact op via Shirley Kempeneer.

s2Member®