Van Slingelandt-lezing 2021

door | 28 sep 2021 | Activiteiten, Nieuws, Van Slingelandtlezing

ANP: Guus Schoonewille

De Vereniging voor Bestuurskunde (VB) organiseert de jaarlijkse Van Slingelandtlezing op donderdag 4 november om 16.30 uur, in de Commissarissenzaal van het Nutshuis, Riviervismarkt 5 te Den Haag.

Wij ontvangen u graag vanaf 16.00 uur.

De Van Slingelandtlezing wordt jaarlijks verzorgd door een prominent denker en/of practitioner op het terrein van het openbaar bestuur. Dit jaar is dat prof.dr. Kim Putters, directeur van het Sociaal Cultureel Planbureau.

Prof. dr. Kim Putters (1973) is sinds juni 2013 directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en hoogleraar Beleid en Sturing van de Zorg in de Veranderende Verzorgingsstaat bij Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM), van de Erasmus Universiteit  Rotterdam. Van 2008 tot 2013 was hij al hoogleraar Management van zorginstellingen aan hetzelfde instituut. Hij promoveerde op vraagstukken van beleid en bestuur in de zorg en verricht onderzoek naar innovaties in zorginstellingen, naar maatschappelijk ondernemerschap en wijk- en buurtgericht werken.

Deze lezing en discussie is gratis toegankelijk voor VB leden door een email te sturen naar Wilma Bosmans-Kruize, info@bestuurskunde.nl

Niet VB leden kunnen zich aanmelden via deze link.

s2Member®