Perikles winnaar bestuurskunde challenge 2018

Studievereniging Perikles heeft de Bestuurskunde Challenge 2018 gewonnen. Na een spannende strijd tussen de afgevaardigden van verschillende studieverenigingen bestuurskunde uit heel Nederland heeft sv Perikles de editie van 2018 gewonnen. De Vereniging voor Bestuurskunde feliciteert Perikles met de mooie overwinning. Daarnaast dankt de VB alle experts voor hun professionele inbreng en het  bestuur van het LOB voor de organisatie van deze boeiende dag.

De Bestuurskunde Challenge is een landelijke wedstrijd waarbij teams van bestuurskundestudenten uit heel Nederland de strijd met elkaar aangaan bij het oplossen van een bestuurskundige casus. Het doel van de challenge: in een korte tijd een zo goed mogelijke oplossing bedenken voor een bestuurskundige probleem. Een jury van wetenschappers en professionals beoordeelt de prestatie aan het eind van de dag en kiest een winnaar uit.

s2Member®