Verslag 2e Avond van de Bestuurskunde

 

Op 12 juni vond in Den Haag de 2e Avond van de Bestuurskunde plaats. Tijdens deze avond werd het boek Dienen en Beïnvloeden: Verhalen Over Ambtelijk Vakmanschap gepresenteerd. Het boek gaat aan de hand van de indrukwekkende ambtelijke loopbaan van Wim Kuijken over topambtelijk vakmanschap. Paul ’t Hart is de auteur. Behalve Wim Kuijken komen ook andere vertellers aan het woord – toenmalige bazen, collega’s, medewerkers. Paul ’t Hart plaatst de verhalen in bestuurskundig perspectief. Doel van het boek is de bevordering van professionele ontwikkeling van (toekomstige) leidinggevende ambtenaren door ‘levensechte’ reconstructie van en reflectie op concrete uitdagingen waarvoor de (top)ambtenaar kan komen te staan.

Erik-Jan van Dorp heeft tijdens de 2e Avond van de Bestuurskunde een column uitgesproken. Deze kan u hier lezen. Daarnaast heeft Paul 't Hart een reflectie geschreven op de avond. Ook deze is op deze pagina te lezen. Tenslotte is er een videoverslag gemaakt van de avond.

Lees de reflectie van Paul 't Hart

Lees de column van Erik-Jan van Dorp

Fotoverslag 

s2Member®