Uitreiking H.A. Brasz scriptieprijs 2017

door | 2 mei 2017 | Nieuws, Prijzen VvB

De H.A. Brasz scriptieprijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste bestuurskundige scriptie van Nederland. De prijs bestaat uit een geldbedrag. De uitreiking geschiedt tijdens het jaarlijkse Landelijke Congres der Bestuurskunde (LCB). De prijs is vernoemd naar hoogleraar Henk Brasz (1923-2015) voor zijn verdiensten voor de bestuurskunde in Nederland. Prof. dr. Henk Brasz was emeritus hoogleraar bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een van de grondleggers van de bestuurskunde in Nederland. Bekijk het statuut van de prijs.

Op dinsdag 2 mei 2017 is de H.A.Brasz scriptieprijs van de Vereniging voor Bestuurskunde uitgereikt aan Joanne Langkamp (niet op foto), voor haar scriptie ‘What’s in a Message? The Effect of Framing Change Communication Messages on Change Resistance in professional employees’. Haar onderzoek vond plaats in Australië, bij de Australian federal government Department of Agriculture and Water Resources. Joanne Langkamp is als Master afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, bij Joris van der Voet en Sandra Groeneveld.

De uitreiking vond plaats tijdens het Landelijk Congres der Bestuurskunde door Linze Schaap (juryvoorzitter) in Scheveningen.

Het volledige juryrapport kunt u hier lezen.

s2Member®