H.A. Brasz scriptieprijs 2016 naar Karin ter Horst

door | 27 apr 2016 | Nieuws, Prijzen VvB

Op dinsdag 26 april 2016 is de H.A.Brasz scriptie prijs van de Vereniging voor Bestuurskunde uitgereikt aan Karin ter Horst, voor haar scriptie: "Technical Fixes tot Political Problems?". De uitreiking vond plaats tijdens het Landelijk Congres der Bestuurskunde door Mark de Bruijne (jurylid scriptie prijs) in Delft. Karin ter Horst is als Master afgestudeerd bij Geske Dijkstra en Frans van Nispen tot Pannerden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De Vereniging voor Bestuurskunde denkt in dankbaarheid terug aan de vorig jaar overleden heer Brasz, naamgever van de prijs en hoopt de H.A. Brasz scriptie prijs nog vele jaren te mogen uitreiken.
Het volledige jury rapport kunt u hier lezen.

s2Member®