Nieuws

Twitter

De Van Poeljeprijs 2018 is zojuist tijdens de @NIGnl conferentie uitgereikt aan Dorian Schaap van de @Radboud_Uni! #vanpoeljeprijs #bestuurskunde

Breaking news at #NIG2019

After years of succesfully heading the prestigious @NIGnl, @UTwente @PA_Utwente is handing over the baton to @UniUtrecht @UUUSBO!

The one and only @ThomasSchillem2 will be the new scientific director.

De preconference wordt afgesloten met een paneldiscussie met @MiedemaF @arwinvanbuuren @YvonneLaGrouw @Wiljanhx @Juliapenningdv, geleid door @BrendaVermeeren!

 Nieuws

Terugblik NIG pre-conference

Terugblik NIG pre-conference

Op 7 november 2019 vond op de Vrije Universiteit de VB NIG pre-conference plaats. Een korte terugblik met foto's en de presentaties die gegeven zijn.
Dorian Schaap ontvangt de Van Poeljeprijs 2018

Dorian Schaap ontvangt de Van Poeljeprijs 2018

Donderdag 7 november 2019 heeft de Vereniging voor Bestuurskunde (VB) tijdens de jaarlijkse conferentie van het Netherlands Institute of Government (NIG) in Amsterdam, de winnaar bekend gemaakt van de Van Poeljeprijs 2018. De prijs is dit jaar gewonnen door Dorian Schaap (Radboud Universiteit Nijmegen).
Foto’s Van Slingelandtlezing

Foto’s Van Slingelandtlezing

De foto's van de Van Slingelandtlezing van 31 oktober 2019 samen met de uitreiking van de L.P. Van Poeljeprijs aan Mark Bovens. Foto's door John Claassen

s2Member®