Nieuws

Twitter

Nieuw academisch jaar, nieuwe Public Note!

Lees op 17 september nieuwe inzichten over prostitutiebeleid, de professionalisering van verpleegkundigen en talentmanagement. En, nieuw bij Public Note, een podcast!

#PublicNote #research #onderzoek #bestuurskunde #organisatie

De eerstvolgende editie van de rubriek ‘VB BOEKEN’ is op donderdag 19 september, met Mark van Twist en Hans de Bruijn. Welkom! Meer informatie en aanmelden: https://t.co/UZIDRjGU83

Op 19 sept organiseert @VBbestuurskunde een volgende editie van de rubriek VB Boeken. Hans Bosselaar en @marcelboogers spreken met @markvantw over 'Woorden wisselen; Taal is essentieel' en @JAdeBRUIJN over 'Framing; Over de macht van taal in de politiek'. https://t.co/Rw9VH8CjML

Mooie lunchbijeenkomst over de institutionele crisis van de rechtsstaat van @ministerieJenV & @VBbestuurskunde naar aanleiding van het boek van Stavros Zouridis.

2

 Nieuws

Shortlist van de Verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2019’ bekend

Longlist Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2019 bekend!

Op dit moment strijden er nognegentien kandidaten om de titel ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2019’. De jury gaat samen met de partners hard aan de slagom in week 36 bekend te kunnen maken welke tien organisaties meedingen naar één van de drie finaleplekken.
s2Member®