Nieuws

Twitter

De VB Corona Colleges zijn van start! Vandaag de eerste video: prof. Geerten Boogaard (UL) over de regionale aanpak van de coronacrisis. Bekijk nu via http://www.bestuurskunde.nl/corona-colleges/ of https://youtu.be/JR6Q4dR-Es0.

Donderdag 21 januari 2021 vindt FUTUR LIVE plaats, een evenement voor alle jonge ambtenaren. Met o.a. prijsuitreiking van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. De hele dag is te volgen via http://FUTUR.nl.

Oud VB-bestuurslid @caelestabraun is 'supervisor of the year' geworden tijdens de jaarlijke NIG-conferentie! Van harte gefeliciteerd namens de VB.

Het thema van het Landelijk Congres der Bestuurskunde 2021 is: ‘Als elke seconde telt…’
‘Besturen in een tijd waarin zelfs de klok onze veiligheid bedreigt.’

Tijdens het congres op dinsdag 11 mei 2021 zullen de verschillende aspecten van een veiligheidscrisis aan bod komen.

 Nieuws

Beste Overheidsinnovatie van het Jaar

Beste Overheidsinnovatie van het Jaar

Vanaf 2021 organiseert de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) de Verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar. Deze verkiezing zal jaarlijks afwisselend worden georganiseerd met de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar.
In Memoriam Carel van Eijkelenburg

In Memoriam Carel van Eijkelenburg

Op 5 februari 2021 is op 69-jarige leeftijd (dr. ir.) Carel van Eijkelenburg overleden. Carel was van 1999 tot 2003 voorzitter van de Vereniging voor Bestuurskunde en sinds 2005 lid van verdienste.
De VB presenteert “Corona Colleges”

De VB presenteert “Corona Colleges”

De nieuwe reeks start niet alleen bijna een jaar na de uitbraak van de Covid-19 pandemie, maar vooral ook vanuit geschreven bijdragen, die niet primair ‘bestuurskundig’ zijn, maar die wel relevant zijn voor de bestuurskunde en de bestuurspraktijk.
s2Member®