Nieuws

Twitter

Afgelopen woensdag vond de eerste VB State of Science-bijeenkomst plaats in Utrecht! Zo'n 60 aanwezigen genoten van de enthousiaste betogen van professoren Lars Tummers en Denise de Ridder over de gedragsbestuurskunde. Ook presenteerde Joram Feitsma een column. Wordt vervolgd!

2

De allereerste VB Podcast is hier! Met deze keer: sociologen Mark van Ostaijen en Willem Trommel over hun nieuwe boeken 'Wij zijn ons' en 'Veerkrachtig bestuur'. Beluister nu via https://t.co/VXDR0ta8Sj of https://t.co/nFKq6SqaUh!

Wij zijn vandaag aanwezig bij de aftrap van de 'The State of Science' bijeenkomsten van @VBbestuurskunde in Utrecht. Komt u ook? Neem dan een kijkje bij onze stand!

#bestuurskunde #stateofscience #gedragswetenschap

@UUUSBO is de host van de 1e @VBbestuurskunde 'State of Science' bijeenkomst.

Het thema van vandaag: Gedragsbestuurskunde.

De 1e spreker is @LGTummer. Hij schets het veld, de meerwaarde van het veld voor de praktijk en waar het veld naartoe gaat.

#bpa

 Nieuws

Nieuwe MOOC van start: Wendbaar werken

Nieuwe MOOC van start: Wendbaar werken

Design Thinking, Lean en Agile zijn belangrijke pijlers onder wendbaar werken. Ze worden veelal als aparte methodes gezien, maar dat zijn ze niet. In de MOOC Wendbaar werken laten we zien dat ze elkaar aanvullen en versterken. Bedenker van dit gedachtegoed is Clara Wiegel, coach Design Thinking, Lean en Agile bij gemeente Amsterdam:

s2Member®