Van Poeljeprijs 2022

door | 7 feb 2023 | Nieuws, Prijzen VvB

Ook dit jaar gaat de jury van de Van Poelje prijs weer aan het werk om de winnaar te selecteren voor de beste bestuurskundige dissertatie van afgelopen kalender jaar (2022). De prijs, vernoemd naar Gerrit Abraham van Poelje (1884 – 1976,  één van de grondleggers van de Nederlandse Bestuurskunde) wordt tijdens het eerstvolgende NIG-congres (dit najaar) door de Vereniging voor Bestuurskunde uitgereikt aan de beste dissertatie die in het afgelopen jaar verdedigd is. De jury legt contact met de Nederlandse en Vlaamse universitaire instituten waar bestuurskundig promotieonderzoek wordt gedaan om alle verdedigde proefschriften van het afgelopen jaar op te vragen. U kunt ook zelf een proefschrift insturen of aanbevelen (met bijgesloten proefschrift in pdf), middels een mail naar de jury voorzitter, prof.dr.S.L. Kuipers, universiteit Leiden, via s.l.kuipers@fgga.leidenuniv.nl 

s2Member®