Bestuurskunde Challenge 2015

door | 23 dec 2015 | Extern nieuws, Nieuws

Bestuurskunde Challenge

Studievereniging B.I.L. (Campus Den Haag) organiseert in samenwerking met Juribes (Universiteit Tilburg), svPerikles (Universiteit Utrecht) en de Vereniging voor Bestuurskunde de Bestuurskunde Challenge. De Challenge begint met de stedelijke voorrondes, waar teams van dezelfde universiteit tegen elkaar strijden om hun universiteit te mogen vertegenwoordigen in de finale.

Tijdens de voorronde wordt een casus gepresenteerd van een nationale overheidsorganisatie. de teams hebben één dag de tijd om aan de casus te werken, waarna aan het eind van de middag de casussen worden gepresenteerd aan een vakjury.

De winnaars van de stedelijke voorrondes hebben hun universiteit daarna vertegenwoordigd tijdens de finale op het Festival der Bestuurskunde. De trotste winnaars van de Bestuurskunde Challenge 2015 komen uit Tilburg.

winnend team Tilburg

Het winnende team bestaat uit: Dit zijn (v.l.n.r.): Gijs Broek, Simone Hopstaken, Gijs Kremers en Maarten Roelands.

s2Member®