For the benefit of all: making society work

Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de decaan van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) nodigen iedereen van harte uit voor de viering van de 104e dies natalis op woensdag 8 november 2017.

Het thema ‘For the benefit of all: making society work’ raakt alle facetten van ESSB, dit jaar de faculteit die centraal staat tijdens de dies natalis, Ook het werk van Professor Christopher Hood sluit daarbij aan. Deze invloedrijke Britse bestuurskundige ontvangt een eredoctoraat.

Daarnaast gaan zowel de presentaties door rector magnificus prof.dr. Huibert Pols en Erasmus Trustfonds-voorzitter Michiel Muller als ook de diesrede door ESSB-decaan prof.dr. Henk van der Molen over bijdragen aan de maatschappij.

s2Member®