De Vereniging voor Bestuurskunde - Kring Brabant organiseert op 21 november het seminar ‘Change or Die – de toekomstbestendige bestuurskundige’. Tijdens dit seminar ontmoeten het bestuurskundige werkveld, onderzoekers, docenten en studenten bestuurskunde (UvT & Avans) elkaar. Bij de organisatie zijn de studieverenigingen Juribes en Collegium nauw betrokken. Wij nodigen jou hier graag voor uit.

Het thema is "de toekomstbestendige bestuurskundige". Onze samenleving verandert en we zien dat overheid en burgers zoeken naar nieuwe manieren van samenwerken. Wij vonden het tijd om in Brabant met verschillende deskundigen daarover in gesprek te gaan. Want:

• Wat verwachten de bestuurskunde studenten nu van hun werkgever in de toekomst?
• Wat verwacht het bestuurskundige werkveld van nieuwe medewerkers?
• Wat kan onderwijs doen om hierop in te spelen?

Met zo’n 150 Brabantse studenten, (overheids)professionals, onderzoekers en docenten gaan we hier over in gesprek. Het belooft een interactieve middag te worden, met gastsprekers en workshops. Denk aan de jonge ambtenaar van het jaar, ondernemende ambtenaren, Brabant Kennis, organisaties die experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, zoals de gemeente ’s-Hertogenbosch, Breda en de Provincie Brabant, maar ook een academie die experimenteert met nieuwe vormen van onderwijs. We sluiten de middag af met een gezamenlijke borrel.

We hopen van harte dat jij er ook bij bent.

Wanneer? 21 november van 13.00-17.00 uur
Waar? Avans, Onderwijsboulevard 215, ’s-Hertogenbosch
Kosten? Deelname is gratis

Via deze link kun je aangeven of je erbij bent. Let op: aangezien er maximaal 150 mensen kunnen deelnemen aan het seminar, is aanmelden genoodzaakt. Deelname wordt bevestigd op volgorde van aanmelding.

Deze uitnodiging is verstuurd aan professionals die zijn aanbevolen vanuit ons netwerk. Wees vrij om de uitnodiging verder te delen. Aanvullende informatie over het seminar volgt later.

s2Member®