Op dit moment strijden er nog 25 kandidaten om de titel ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017’. De jury gaat samen met de partners hard aan de slag om op 18 september bekend te maken welke tien organisaties meedingen naar één van de drie finaleplekken.

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar draagt bij aan transparantie en kennisdeling. We kunnen namelijk nog veel van elkaar leren! Waarom zouden we goede ideeën en initiatieven voor onszelf houden? Daarnaast enthousiasmeert de Verkiezing medewerkers door hen trots te laten zijn op wat zij bereikt hebben met hun organisatie. Als organisatie maak je deel uit van een breed netwerk, waarin de beste overheidsorganisaties van de voorgaande edities samenkomen en van elkaar leren.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) won in 2016 de titel voor ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar’. Welk van de onderstaande 25 organisaties volgt de VRR op?

s2Member®