Het bestuur van de Vereniging voor Bestuurskunde nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op donderdag 12 oktober 2017 in de plenaire zaal van de Eerste Kamer der Staten-Generaal te Den Haag (Binnenhof 22).

De vergadering zal om 15.30 uur aanvangen. Wij ontvangen u graag om 15.00 uur.

De agenda en stukken voor deze vergadering zijn vanaf 5 oktober beschikbaar op deze website.

Aansluitend zal om 16.30 uur de Van Slingelandt-lezing van de Vereniging voor Bestuurskunde plaatsvinden. Meer informatie over deze lezing en de mogelijkheid tot aanmelden voor deze lezing volgen spoedig.

Voor u als VB-lid zijn er geen kosten aan het bijwonen van de Van Slingelandt-lezing

Aanmelden voor deelname aan de Algemene Ledenvergadering kunt u door een e-mailbericht te sturen naar Wilma Bosmans-Kruize, die het secretariaat voert van de VB. Het e-mailadres is: info@bestuurskunde.nl  telefoonnummer 06-53292587.

s2Member®